Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε επί της υπόθεσης της Πάτρας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μια και η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο υπουργός άφησε αιχμές και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών και τόνισε πως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για τα τρία αγγελούδια.

«Εδώ πρόκειται για κάτι το οποίο ξεπερνά το ανθρώπινο μυαλό, ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας, υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο που δεν μπορεί να αντέξει το μυαλό ενός πατέρα ότι έχουν χαθεί τρία αγγελούδια», ανέφερε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε πως «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως που συλλέγονται από την ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να «δείχνουν» ως βασική ύποπτη την ήδη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται να δώσει αύριο την πρώτη της κατάθεση στον εισαγγελέα.
Οι τελευταίες αποκαλύψεις μάλιστα θέλουν και τους γιατρούς να «καίνε» με τις καταθέσεις τους την 33χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανέφεραν πως τα προβλήματα παρουσιάζονταν μόνο όταν τα παιδιά ήταν στον θάλαμο μαζί με τη μητέρα, «και όταν μεταφέρονταν στη ΜΕΘ όπου υπήρχε επιτήρηση, δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα».

Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν αρκετά – όπως το ποιος προμηθεύτηκε την κεταμίνη ή το τι περιείχε το τάμπλετ που βρίσκεται στο τάφο της Τζωρτζίνας- ενώ αρκετοί ειδικοί τέτοιων υποθέσεων έχουν εκφράσει ανοιχτά την πεποίθησή τους για ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία.

Επίσης στο επίκεντρο βρίσκεται και η σχέση που είχε το ζευγάρι πριν και μετά τον θάνατο των παιδιών τους καθώς πολλοί δεν μπορούν να κατανοήσουν την συμπεριφορά τους με βάση όσα δημοσίευαν στα social media.