Έξι μήνες μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Στράτος Βασιλικός" στην οδό Μιχαλακοπούλου, την πολιτική του κίνηση με το όνομα "Εθνική Συμφωνία"

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών οι κ.κ. Κρανιδιώτης και Τζήμερος, ο Νίκος Καραχάλιος, καθώς και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση.

Πρόσκληση είχε απευθυνθεί και στον επικεφαλής της Κοινωνίας Αξιών, ναύαρχο Στέλιο Φενέκο και στον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο, ενώ ακόμα αναμένεται να παρευρεθεί ο επικεφαλής του φορέα "Ελεύθερη Πατρίδα" Νίκος Βασιλειάδης, ενώ έχει απευθυνθεί πρόσκληση 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο είναι η συνεργασία του ανεξάρτητου βουλευτή με τους κ. Τζήμερο και Κρανιδιώτη σε έναν συνεργατικό φορέα.

Πρόεδρος του κόμματος
θα είναι ο Θάνος Τζήμερος. Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος θα είναι ένας εκ των δυο αντιπροέδρων του κόμματος, ενώ τη δεύτερη θέση θα κατέχει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα έχει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, αφού είναι ο μόνος που έχει τη βουλευτική ιδιότητα.