Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
xatzidakis_2
Πολιτική

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών - γυναικών

«Άραγε, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να θέλει να καταργήσει τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας ως δήθεν αντεργατικό;», σημείωσε ο υπουργός

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης μέσω μιας ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης μέσω της σχετικής δημοσίευσης, η πλήρης νομική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων επιτεύχθηκε χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για την Προστασία της Εργασίας.

Όπως επισημαίνει ακόμη ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με «τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη

«Δείτε άλλη μια "καταστροφή" που προκάλεσε ο νόμος για την Προστασία της Εργασίας! Χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς οι "ανάλγητοι". Το λέει η σχετική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας! Άραγε, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να θέλει να καταργήσει τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας ως δήθεν αντεργατικό;».

Δείτε άλλη μια «καταστροφή» που προκάλεσε ο νόμος για την Προστασία της Εργασίας! Χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για τη...

Δημοσιεύτηκε από Kostis Hatzidakis στις Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022