Άγρια κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ της Φωτεινής Αραμπατζή και του πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με αφορμή τη μήνυση της βουλευτή εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε έναν διάλογο άνευ προηγουμένου ο κ. Πολάκης μίλησε για «εκδικητική πολιτική δίωξη» και επέμεινε σε όσα είχε καταγγείλει δείχνοντας και φωτογραφία της κ. Αραμπατζή «που παρήλαυνε με στολή μακεδονομάχου», καθώς επίσης και δημοσιεύματα ότι καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους.

Από την πλευρά της η Φωτεινή Αραμπατζή αποθεώθηκε από τα γαλάζια έδρανα, για τις απαντήσεις που έδωσε ανεβάζοντας τους τόνους. Η βουλευτής της ΝΔ διαβάζοντας αποσπάσματα από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία είχε συμμετάσχει ο κ. Πολάκης, είπε πως «δεν πίστευε σε αυτά που διάβαζε».
«Είπατε ότι αν άρουν την ασυλία σας θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο. Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε ‘αίμα’ όπως είπατε!». «Είναι δευτέρα φύση σας η κατά συρροή λασπολογία και κατά συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων και μετά κρύβεστε πίσω από την βουλευτική σας ασυλία […]», είπε η κυρία Αραμπατζή.

Σάλος στο twitter για τα σεξιστικά σχόλια Πολάκη

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο πέρα από την κόντρα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασαν αρνητικά και την αναφορά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική. «Πού είναι οι δικαιωματιστές του #metoo», λένε πολλοί χρήστες επισημαίνοντας πως οι οργανώσεις που συνήθως σχολιάζουν και αναδεικνύουν τις σεξιστικές επιθέσεις δεν έχουν τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη σεξιστική αναφορά.