Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Γιώργου Λακόπουλου με τον Πάνο Σκουρλέτη, μετά την απόφαση του τελευταίου να προσφύγει στη δικαιοσύνη με αφορμή (άλλο) ένα άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου στο οποίο του ασκούσε σφοδρότατη κριτική, αφήνοντας υπαινιγμούς ακόμα και για την οικονομική του κατάσταση.

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο εκδότης του Documento τασσόμενος στο πλευρό του κ. Λακόπουλου, κατηγορώντας τον κ. Σκουρλέτη ότι ακολουθεί τις λογικές του Άδωνι Γεωργιάδη. Με νέο του άρθρο ο κ. Λακόπουλος δεν επικρίνει απλώς τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ζητά μετ΄ επιτάσεως από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Νάσο Ηλιόπουλο να πάρουν θέση για την απόφαση του κ. Σκουρλέτη να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Yπάρχει το ερώτημα αν ο Τσίπρας -δεν εννοώ απαραιτήτως ο ίδιος προσωπικά, στη στάση των κομματικών οργάνων του αναφέρομαι- μπορεί να καταλογίζει στον Μητσοτάκη, ότι διώκει δημοσιογράφους, αλλά να σιωπά όταν ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με δίκη κάποιον που σχολιάζει την πολιτική δράση του – αντί να απαντάει σε ό,τι του καταλογίζεται”, υπογραμμίζει (anoixtoparathyro.gr) o κ. Λακόπουλος. Και προσθέτει: «Αν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ως πορτ παρόλ του κόμματος και του προέδρου του, οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της Κουμουνδούρου από αυτές τις πρακτικές -όπως διατείνεται σε άλλες περιπτώσεις τουλάχιστον».

Στο ίδιο άρθρο παρουσιάζει όσα ο ίδιος έχει κάνει για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να φύγει η δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη και να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση στη χώρα με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Με βάση αυτή του τη στάση, εκφράζει δημόσια το παράπονό του πως «Ούτε ένα τηλέφωνο– αν δεχθούμε ότι παραπάει για ένα κόμμα να κάνει μια τέτοια κίνηση- από κανέναν αρμόδιο. Ούτε καν απάντηση σε δική μου κλήση…»

Και καταλήγει ουσιαστικά υπονοώντας πως δεν είναι…κορόιδο να συνεχίζει να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Με τον «αντίδικό»μου ό,τι έχω θα το βρουν οι δικηγόροι μας και θα το κρίνει η πραγματικότητα. Ενδεχομένως και ένα μικρό τμήμα μέρος της κοινωνίας που αισθάνεται ότι την αφορά. Με τους άλλους ήλθε η ώρα να ξεφυλλίσουμε εαυτούς και αλλήλους. Τα κορόιδα τέλειωσαν».