Στο κόκκινο ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης με το αντίστοιχο του Κατάρ για αμοιβαία συνδρομή.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο πήρε ο Παύλος Πολάκης και επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ αλλά και στη Νάντια Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ, επειδή ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του μετά τη μήνυση της Φωτεινής Αραμπατζή πριν από λίγο καιρό στη Βουλή.

Πολάκης: Όλα εδώ πληρώνονται

«Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κυρία Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζόμενους με 20.000 ευρώ και ήρθε στη Βουλή και έλεγε ότι τη συκοφαντούμε; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε. Όλα εδώ πληρώνονται και ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, αλλά εγώ ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Άσε τις ψευτομαγκιές

Τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της κυρίας Γιαννακοπούλου, η οποία εκτός μικροφώνου φώναξε: «Άσε τις ψευτομαγκιές και μη φεύγεις, αν έχεις τα κότσια έλα εδώ να απαντήσεις».

«Δεν θα πέσω στο επίπεδό του, δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιόν μου για τα ψεύδη που έγραψε στα social media και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει. Δυστυχώς ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», απάντησε η κυρία Γιαννακοπούλου στην τοποθέτησή της, ενώ ο κ. Πολάκης είχε ήδη αποχωρήσει από την αίθουσα.