«Βούλιαξε» από κόσμο γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών για την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση της Women Act που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. Τάσου Χατζηβασιλείου την Παρασκευή, με τίτλο «Γυναίκες στη Δημόσια Σφαίρα για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η βουλευτής Α Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Γεν. Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη.

Ο Χατζηβασιλείου «τράβηξε» το κοινό προσκαλώντας να συζητήσουν για τα στερεότυπα, σε βάρος των γυναικών, 4 επιτυχημένες Σερραίες: την επιχειρηματία Μ. Αναστασιάδου, την ιατρό Ν. Ευθυμίου, την δικαστικό Β. Πέτσα και την κτηνοτρόφο Ε. Σιδηροπούλου.

Έδωσαν το «παρών» γυναίκες από όλες τις περιοχές των Σερρών, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχοι του νόμου και πολλοί αιρετοί.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών που μπορούν να γεμίζουν αίθουσες, μια και πραγματοποιεί συστηματικά εκδηλώσεις που προσελκύουν το κοινό.

Σήμερα, αναχώρησε τα χαράματα από τις Σέρρες για να μεταβεί στην Ουάσιγκτον, ως μέλος της αποστολής υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.