Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
oikonomou
Πολιτική

«Βολές» Οικονόμου σε Τσίπρα: Έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής - Όσο είναι αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες

«Οι αναφορές Τσίπρα για την κατάσταση της χώρα είναι πέρα από υποκριτικές και ψευδείς», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σφοδρά «πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την συνέντευξή που έδωσε σήμερα στο Newsbomb, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι «η πραγματική αγωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το γεγονός ότι, παρά την εξαιρετικά δυσχερή παγκόσμια συγκυρία, η κυβέρνηση διατηρεί υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις».

«Για αυτό, κάνοντας διαχείριση ήττας, ασχολείται αποκλειστικά με τη διευθέτηση των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εδραιώσει τη θέση του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας ότι οι αναφορές του για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς.

Όπως εξηγεί ο κ. Οικονόμου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της εισαγόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών, συνεχίζει με συνέπεια να αφαιρεί φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη από το σύνολο της κοινωνίας, αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα για όλους, δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας.

«Όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δημιούργησε μια κρίση που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα εξωγενείς κρίσεις, ενισχύοντας την Ελλάδα», τονίζει και μάλιστα στο υστερόγραφό του επισημαίνει πως αφενός ελπίζει οι αυπνίες του κ. Τσίπρα να είναι κάτι παροδικό και αφετέρου ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες.