Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Θάνου Πλεύρη, πραγματοποίησαν νωρίτερα αντιεμβολιαστές, την ώρα που όπως γνωστοποίησε ο υπουργός εντός της οικίας βρίσκονταν η σύζυγος και τα δύο παιδιά του.

Ο υπουργός Υγείας, λέγοντας πως στοχοποιείται η οικογένειά του, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το θλιβερό συμβάν.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια τονίζοντας πως: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη».

Ωστόσο φαίνεται πως πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, βρίσκεται για ακόμη μια φορά εκτός γραμμής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανάρτησή του ο Πολάκης με το γνωστό του ύφος, κάθε άλλο παρά καταδικάζει τη συγκέντρωση έξω από την κατοικία του Θάνου Πλεύρη.

Διαβάζοντας κανείς τα όσα γράφει ο «αψύς Σφακιανός», θα έλεγε πως μάλλον επιχαίρει για τη στοχοποίηση του υπουργού Υγείας, από μερίδα αντιεμβολιαστών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης πόσταρε την είδηση της συγκέντρωσης στην κατοικία του υπουργού και έγραψε μεταξύ άλλων:

«Πλεύρη έχεις «λερώσει» την πολιτική ζωη της χώρας με το να κρατάς ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,τους 6.000 υγειονομικούς σε αναστολή ,και ειδικά ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΚΡΟΝ!!!
Κατάλαβες «Υπουργέ Υγειας» των 17.000 ΝΕΚΡΩΝ επι θητείας σου;;;;

Κατάλαβες ασχετε με την υγεία και την ιατρική επιστήμη δικηγόρε ,πως δεν προφύλαξες τίποτα απολύτως με αυτήν την παράλογη-εκβιαστική και εκδικητική απόφαση σου;

Πλεύρη έχεις «λερώσει» την πολιτική ζωη της χώρας με το να κρατάς ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,τους...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την στοχοποίηση Πλεύρη

Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει.