Την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως οι «τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν» ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως «οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη».

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν το περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί η επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια, τα οποία εξερράγησαν λίγο πριν από τις 04:30. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.