«Όλα στο φως, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, άλλωστε όλα γίνονται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, που έδειξε ότι επέλεξε τον δρόμο της διαφάνειας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφορικά με τις παρακολουθήσεις.

«Αυτό που θα επιβαρύνει το πολιτικό σκηνικό και την κοινωνία θα είναι να υπάρξει μια τοξικού χαρακτήρα αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

«Μέσα σε μια χρονιά προκλήσεων, με τα θέματα της ακρίβειας, των ροών μεταναστών που εργαλειοποιεί η Τουρκία και την τουρκική προκλητικότητα αυτό θα είναι επιζήμιο για την κοινωνία», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Για αυτό είπαμε ναι στην Εξεταστική. Θέλουμε να συζητηθούν τα προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τον λαϊκισμό. Λέμε διαφάνεια και όλα στο φως, όχι μόνο ένα μέρος», δήλωσε επιπρόσθετα.

Αναφορικά με την οικονομία, ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εκτινάξει την οικονομία, η ανεργία έχει μειωθεί πάνω από 5 μονάδες, η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη επενδυτική βαθμίδα, όλα αυτά έδωσαν το εφαλτήριο να περάσουμε σε μια κατάσταση χωρίς εποπτεία».