Αποδοκίμασε το Μαξίμου διά του κυβερνητικού εκπροσώπου τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σχετικά με την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα στις φοιτητικές εστίες αλλά και την ευθεία επίθεσή του στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε σήμερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών πως η συμπεριφορά του κ. Κυρανάκη δεν αρμόζει σε βουλευτή του κόμματος και πως ο ίδιος αδικεί την δουλειά που έχει γίνει στον συγκεκριμένο τομέα.

«Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο όπως της υπουργού Παιδείας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι μια συμπεριφορά που αρμόζει σε βουλευτή της ΝΔ που αδικεί την σημαντική δουλειά που έχει γίνει στους τομείς αυτούς», τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αδειάζοντας με ηχηρό τρόπο τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρανάκης είχε προβεί χτες σε ανάρτηση στην οποία ασκούσε κριτική σε υπουργούς της κυβέρνησης (Νίκη Κεραμέως).

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια», έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Κυρανάκης.

Η ανάρτηση Κυρανάκη