Την άμεση διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος αναπαρήγαγε στα social media χυδαίο χάσταγκ περί παιδεραστίας, ζήτησε η ΝΔ από τον Αλέξη Τσίπρα

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ. 

mamoulakis_3
Η επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!».

Λίγες ώρες αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης κατέβασε την ανάρτησή του που είχε προκαλέσει νωρίτερα την έντονη αντίδραση της ΝΔ και μίλησε για λάθος συνεργατών του.