«Πυρά» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος είναι «ντροπή» για τον ΣΥΡΙΖΑ «να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί».

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτή την τακτική.

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί. Είναι ντροπή!

Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι».