Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την Φώφη Γεννηματά και τη σχέση του με την αείμνηστη πολιτικό και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο γνωστός πολιτικός και μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ μίλησε για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. «Το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο προσιτός άνθρωπος, με ήθος και φιλότιμο. Η Φώφη Γεννηματά μου έστειλε στο Facebook να της στείλω το βιογραφικό μου. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά.

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν λίγο σαν μητέρα, το στοιχείο της στοργικότητας είχε μεγάλη σημασία, ήταν εκεί στο προσωπικό σου πρόβλημα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, πλέκοντας το εγκώμιο της αείμνηστης αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Για τον θάνατό της αλλά και για την δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να εκφωνήσει τον επικήδειό της, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αποκάλυψε με συγκίνηση πως, «ένιωσα τεράστιο βάρος και ευθύνη, όταν κλήθηκα να εκφωνήσω τον επικήδειο της Φώφης Γεννηματά. Η Φώφη Γεννηματά έδινε μια διπλή μάχη, της ζωής της, μαζί με την πολιτική διαδρομή. Κάνεις μας δεν ήξερε τι τραβούσε».