«Δύσκολη ημέρα όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος και οικογενειάρχης», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου.

Είπε πως ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας ωραίος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 


Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη Τζένου: Για όλους είναι μια δύσκολη μέρα όταν φεύγει τόσο πρόωρα και ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος, ένας οικογενειάρχης είναι δύσκολο. Τον Παναγιώτη τον γνώρισα γύρω στο 2014 αλλά πιο πολύ συνδεθήκαμε μέσω της Ανδριάνας που διατελεί καθήκοντα αντιδημάρχου, είναι δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά. Γνωρίζω το Γιάννη το γιό τους. Τι να πει κανείς. Ήταν ένας εξωστρεφής άνθρωπος, ειλικρινής, ωραίος άνθρωπος, καλός δημοσιογράφος. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους εσάς των Παραπολιτικών, πρώτα στην Ανδριάνα φυσικά και στο Γιάννη νομίζω ότι θα είναι δυνατοί και θα το ξεπεράσουνε όπως τόσοι άνθρωποι που χάνουν δυστυχώς δικούς τους ανθρώπους νέους και έτσι ξαφνικά.

Θα δημιουργηθεί μια μεγάλη οικογένεια γύρω από την Ανδριάνα και το Γιάννη, όλοι μας, και εσείς στα Παραπολιτικά και εμείς στο δήμο όλοι μας θα είμαστε κοντά και θα τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν τη ζωή τους. Συλλυπητήρια και στο Γιάννη Κουρτάκη αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της απώλειας. Συλλυπητήρια, κρίμα, πολύ κρίμα!