Συνεχίζεται η καμπάνια «Χάου Του» του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία απευθύνεται στους νέους ηλικιών 17 – 24 ετών.

Με νέο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτρέπει τους νέους να διεκδικήσουν τη ζωή έξω από το παιδικό δωμάτιο, ενώ το σποτ της καμπάνιας «Χάου Του» συνδυαάζει την αναζήτηση σπιτιού για τους νέους, με τους χαμηλούς μισθούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στην ανάρτησή του: «Θες να φύγεις από το πατρικό σου; Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα… ή μήπως όχι;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η στέρηση των υλικών προϋποθέσεων της αυτόνομης διαβίωσης είναι τέτοια που αποτρέπει την ανεξαρτητοποίηση από την πατρική/μητρική οικογένεια και καταδικάζει τους νέους και τις νέες σε ένα καθεστώς διαρκούς ανασφάλειας, εργασιακής, οικονομικής και ευρύτερης, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τις προσδοκίες τους από τη ζωή. Κατηγορηματικά, οι ανησυχίες των νέων στην Ελλάδα είναι «χειροπιαστές» και υλικής φύσης. Ο κύκλος επισφάλειας μαρτυρά τη ραγδαία πτώση των ποσοστών ικανοποίησης από τη ζωή και την άνοδο της ανασφάλειας για το μέλλον».

Δείτε το σποτάκι

Θες να φύγεις από το πατρικό σου; Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα...ή μήπως όχι; #ΧάουΤου #ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023