Τα Πανεπιστήμια δεν έχουν χώρο για τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στο νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για την ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή και την κριτική του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε δήλωσή του:

 «Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»; Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες».