Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
pavlos_marinakis_nea_dimokratia
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης για την συνέντευξη της γραμματέως του Χρ. Καλογρίτσα στα «Π»: «Μιλάει για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ channel αλλά έχουμε αφωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Πέντε χρόνια ο κ. Καλογρίτσας μέλι, μέλι και από τηγανίτες τίποτα», σχολίασε η κ. Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας , του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη της γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στα Παραπολιτικά.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο OPEN ανέφερε πως «διάβασα σήμερα μία συγκλονιστική συνέντευξη στα Παραπολιτικά της συνεργάτιδας και γραμματέως του κ. Καλογρίτσα. Επώνυμη, όχι με κουκούλα, με στοιχεία, με ονόματα και διευθύνσεις, η οποία λέει ότι «δεν είναι μόνο ο Παππάς» - θα κριθεί η αξιοπιστία της, δεν είμαστε δικαστές - «είναι κι άλλα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», μιλάει για σακούλες, για μαύρα χρήματα, για Κύπρο, για χρηματόδότηση ΣΥΡΙΖΑ channel. Και έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος κάνει αντιπολίτευση επί αστήρικτων δημοσιευμάτων».

Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «προσπάθησε να στήσει στον τοίχο κορυφαία πολιτικά στελέχη, χωρίς στοιχεία με κουκουλοφόρους μάρτυρες, ζητούσε κάθε εβδομάδα τον πρωθυπουργό να έρθει στην Βουλή, ενώ οι ίδιοι είχαν πεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Και τώρα έχουμε επωνύμως καταθέσεις και επίκληση πολλών μάλλον μηνυμάτων και έχουμε αφωνία».

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την συνέντευξη της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. «Αυτές οι παλινωδίες για να πατσίσουμε τον Πάτση, τον Μαραβέγια, τον Χειμάρα, τον Καπάτο και τον Κουτούπη δεν νομίζω ότι περιποιούν τιμή σε κάνεναν. Είναι επιστροφή δήθεν στο πρωπατορικό αμάρτημα. Πέντε χρόνια ο κ. Καλογρίτσας μέλι, μέλι και από τηγανίτες τίποτα».

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναρωτήθηκε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να μας απαντήσει κάτι για τις καταγγελίες, για βαλίτσες, για τον κ. Παππά, για τα μηνύματα που έστελνε για τις άδειες των τηλεοπτικών αδειών; Ή έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε με αυτά που έγιναν στην προηγούμενη θητεία; Εμείς περιμένουμε απαντήσεις για όλα αυτά τα ζητήματα», κατέληξε.