Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με το «ΣΥΡΙΖΑ Channel» κάνει σήμερα η εφημερίδα «Απογευματινή», που επενακυκλοφορεί ύστερα από 12 χρόνια.

Ο Γιώργος Κατσίγιαννης στην παρασκηνιακή στήλη του «Αλάτι και Πιπέρι» γράφει ότι ο Αρτέμης Αρτεμίου βρίσκεται στη Λευκωσία και την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου πήγε και παρακολούθησε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή ησυχία» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Αν μη τι άλλο, σε έναν βαθμό ο τίτλος της παράστασης ταιριάζει με το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Άστε με ήσυχο».

Στην παρούσα φάση ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου δεν σκοπεύει να δώσει κάποια επίσημη απάντηση για να σχολιάσει όσα έχουν αποκαλυφθεί στο ειδικό δικαστήριο όσον αφορά την ανάμειξή του στο περίφημο «ΣΥΡΙΖΑ Channel», που σχεδιαζόταν στα γραφεία του Χρήστου Καλογρίτσα, με σκιώδη συντονιστή τον Νίκο Παππά, όπως έχει καταγγελθεί δημοσίως και από τη γραματέα του «κόκκινου εργολάβου».

Ωστόσο, η «Απογευματινή» επικοινώνησε με τον κ. Αρτεμίου και τον ρώτησε αν θα απαντήσει και στη Νέα Δημοκρατία, η οποία με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις αναδεικνύει την εμπλοκή του στην υπόθεση, υπενθυμίζοντας και τα ταξίδια του με τον Ν. Παππά στη Βενεζουέλα. «Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ», ήταν η απάντηση στην «Απογευματινή».