Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως κάνει ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία δεν συμπεριελήφθη στην εκλογική περιφέρεια Χανίων το όνομα του στενού του φίλου και στελέχους του κόμματος, Μιχάλη Χαιρετάκη

Σε νέα ανάρτησή του, που έρχεται μετά το «τελεσίγραφο» του Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπονοεί ότι, ενώ στη χθεσινή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια υπήρχε το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη, στη σημερινή ανακοίνωση του κόμματος έλειπε.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συνεχίσει το θέμα μέχρι να γίνουν οι συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος και αναφέρει ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη 

Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!! Αυτήν...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023
Νωρίτερα, με μια βουτιά, ως χειμερινός κολυμβητής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Παύλο Πολάκη, μετά το «αντάρτικο» του βουλευτή, γιατί στα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν συμπεριελήφθη ο στενός φίλος του βουλευτή Χανίων, Μιχάλης Χαιρετάκης

«Μια χειμερινή βουτιά σε βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ανακοίνωσή των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε ότι δεν ισχύει η δική του υποψηφιότητα, «κατακεραυνώνοντας» την Κουμουνδούρου σε σχέση με την μη συμπερίληψη του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων. 

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Χανιώτης μάλλον «από λάθος» δεν ανακοινώθηκε, «εκτοξεύοντας πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «βροντοφώναξε» λέγοντας ότι δεν θα ισχύσει ούτε η δική του υποψηφιότητα έως ότου ληφθεί υπ'όψιν ο κ. Χαιρετάκης.

«Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου», αναφέρει προοικονομώντας μεγάλη ρήξη με το κόμμα της Κουμουνδούρου.Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια στιγμή, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση αδειάζουν τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».