Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
zaxariadis_kostas
Πολιτική

Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1 για Τέμπη: Ο Αλέξης Τσίπρας είπε να γίνει απόδοση ευθυνών αλλά με δικαιοσύνη - Προφανώς κάναμε κι εμείς λάθη

«Το 2019 παραδώσαμε ένα σιδηρόδρομο ασφαλέσετρο και πιο σύγχρονο από αυτό που παραλάβαμε. Τώρα όμως έχουμε 2023 και πρέπει να δοθούν απαντήσεις», δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη και την απόδοση ευθυνών όσον αφορά το σιδηροδρομικό δυστύχημα τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη ο τομεάρχης Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε να γίνει απόδοση ευθυνών αλλά με δικαιοσύνη, «προφανώς κάναμε κι εμείς λάθη».

«Το 2019 παραδώσαμε ένα σιδηρόδρομο ασφαλέσετρο και πιο σύγχρονο από αυτό που παραλάβαμε. Τώρα όμως έχουμε 2023 και πρέπει να δοθούν απαντήσεις», υποστήριξε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Ζαχαριάδης είπε: «Καλούμαστε να αποφασίσουμε πώς θα φτιάξουμε μια ασφαλή, βιώσιμη χώρα για τους πολίτες του μέλλοντος».