Το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο ανακοινώθηκε και η ημερομηνία των εκλογών, είχε μεγάλο… παρασκήνιο, αλλά και κάποια… απρόοπτα. Μεταξύ αυτών, και ο χιουμοριστικός διάλογος που είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο  Νίκος Δένδιας θέλησε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα και ζήτησε γι' αυτόν τον λόγο την άδεια του προεδρεύοντος Κυριάκου Μητσοτάκη, πετώντας και το «καρφί», ότι το διευκρινίζει για να μη δει «παραπολιτικό ότι αποχώρησε από τη συνεδρίαση»!

Ο λόγος βέβαια ότι την προηγούμενη φορά που διέκοψε ο ΥΠΕΞ (ύστερα από μία ώρα και πλέον) τη συμμετοχή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, για να συναντήσει τον Κύπριο ΥΠΕΞ, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι δήθεν «έμεινε μόνο ένα τέταρτο και αποχώρησε».

Ενδιαφέρον, όμως, έχει και το πώς απάντησε ο πρωθυπουργός στον ΥΠΕΞ, καθώς τον «τρόλαρε» χαμογελώντας ότι μπορεί να πάει, αλλά να… επιστρέψει, μέσα σε γέλια και των υπόλοιπων παριστάμενων υπουργών. Όλα αυτά, πάντως, δείχνουν ότι παρά τα «θρυλούμενα» και τα γνωστά «ζιζάνια», σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις Μητσοτάκη-Δένδια είναι πολύ καλές.