«Η επιλογή του να διασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, ούτε κεντρώα. Είναι επιλογή όλων μας που επιθυμούμε να αισθανόμαστε ότι ζούμε σε μια ασφαλή χώρα της Ευρώπης», σημειώνει σε ανακοίνωσή του του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα, Γιάννης Καλλιάνος, αναφορικά με τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.  

Ο βουλευτής αναφέρει πως: «Δεν είναι δυνατόν, ούτε να μην μπορούν να πάνε στα Πανεπιστήμια τους οι φοιτητές, ούτε να μην μπορούν να διέλθουν αυτοκίνητα από κεντρικές αρτηρίες της πόλης, ούτε να κινδυνεύουν διερχόμενοι πεζοί έξω από τα Πανεπιστήμια αλλά ούτε και να αποτρέπεται να παρέμβει η Ελληνική αστυνομία λόγω των 30 κουκουλοφόρων που μπαινοβγαίνουν στην ΑΣΟΕΕ».

Και συμπληρώνει: «Μόνο αποτροπιασμό και σκεπτικισμό δημιουργούν εικόνες που έρχονται από το παρελθόν, με επεισόδια, οχυρώσεις σε χώρους που ανήκουν στο Πανεπιστήμιο, με εφόδους κουκουλοφόρων και αποκλεισμούς κεντρικών οδών της πρωτεύουσας. Η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο που μπορεί να δίνει λύση σε τέτοιες αλγεινές καταστάσεις, που πλήττουν την ευνομία. Νομοθετικό πλαίσιο που ήδη έχει εφαρμοστεί σε πολλές μέχρι τώρα περιπτώσεις.Ας εφαρμοστεί και εδώ ο νόμος».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Η επιλογή του να διασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, ούτε κεντρώα. Είναι επιλογή...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos στις Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023