Συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για τη σχέση του με την σύζυγό του Μαρέβα, για θέματα που τον απασχολούν ως πατέρα και άνδρα της σύγχρονης εποχής, ενώ εξέφρασε τη γνώμη του και για τα τατουάζ.


Για τη σχέση του με τη Μαρέβα

Σε ό,τι αφορά στη σχέση του με τη Μαρέβα, ο πρωθυπουργός, είπε πως «είμαστε μαζί σχεδόν 30 χρόνια. Περάσαμε ένα διάστημα που δεν ήμαστε μαζί. Όταν ξαναβρεθήκαμε η σχέση μας ήταν πιο δυνατή. Είναι ένας θερμός και υποστηρικτικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος που με κρατάει γειωμένο.

Μου υπενθυμίζει ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός. Η Μαρέβα σίγουρα θα μου πει την άποψή της με ωμό τρόπο. Θα με πιέσει είναι πεισματάρα, δεν έχει πάντα δίκιο προφανώς αλλά έχει πιο συχνά και έχει ένα άλλο αισθητήριο και μια ευφυία εντυπωσιακή. Βλέπει πράγματα τα οποία πολύ απλά εγώ δεν βλέπω».

«Σίγουρα η μάνα μου είχε ισχυρή προσωπικότητα και η Μαρέβα έχει ισχυρή προσωπικότητα. Επίσης και η μάνα μου έλεγε τη γνώμη της. Και στάθηκε δίπλα στον πατέρα μου. Μου λείπουν οι γονείς μου και όταν είμαι στην Κρήτη πάντα σταματώ στο νεκροταφείο και αφήνω ένα λουλούδι. Οι γονείς έχουν κάνει καλή δουλειά και όταν ρωτάς τη γνώμη τους, ξέρεις τι θα σου έλεγαν, αν θα ήταν παρόντες», πρόσθεσε.


Τι τατουάζ θα έκανε

Μια από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει, αφορούσε τη γνώμη του για τα τατουάζ και το αν ο ίδιος θα έκανε ποτέ.

«Ίσως, αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος», απάντησε ο πρωθυπουργός και αποκάλυψε πως «η σύζυγός μου έχει ένα δελφινάκι και μου αρέσει ως ιδέα».

Ακόμα, είπε πως στα παιδιά πάντα αναφέρει ότι πρέπει να προσέχουν με τα τατουάζ, γιατί «αυτό θα είναι για πάντα εκεί, να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνετε θα σας αρέσει για μια ζωή».