Στους «προεκλογικούς ρυθμούς» επιστρέφουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το Πάσχα, ενώ στο μεταξύ μεσολάβησε η υπόθεση Γεωργούλη, που προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Κουμουνδούρου. Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκτός τον Αλέξη Γεωργούλη.

Το κλίμα ήταν βαρύ στα κεντρικά γραφεία. Τα στελέχη δεν πίστευαν πως δικός τους ευρωβουλευτής εμπλέκεται σε καταγγελία για παρενόχληση.

«Το μόνο που δεν περιμέναμε από δικό μας στέλεχος ήταν αυτό. Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοιες υποθέσεις», σημείωναν χαρακτηριστικά.

Οι περιοδείες Τσίπρα

Έτσι, με το κλίμα να είναι βαρύ λίγο πριν από την τελική ευθεία για τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδείες. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα θα περιοδεύσει στο Λαύριο.

Αύριο θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ανοιχτή συγκέντρωση στη Δράμα, ενώ την Πέμπτη θα παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Αναμένεται η παρουσίαση υποψηφίων

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει κάποιες υποψηφιότητες που έχει χειριστεί ο ίδιος προσωπικά, ενώ μετά και την τυπική προκήρυξη των εκλογών αναμένεται η ανακοίνωση του Επικρατείας. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρξουν εκπλήξεις, όπως λένε.

Ακόμα, εντός του επόμενου διαστήματος θα παρουσιαστεί σε μεγάλη εκδήλωση το κυβερνητικό πρόγραμμα 50 ημερών, που έχει εντολή να καταρτιστεί από τους Δημήτρη Τζανακόπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστα Γαβρόγλου και Βαγγέλη Καλπαδάκη.