Σήμερα, Παρασκευή 21 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

mitsotakis-astros

Πιο αναλυτικά, το πρωί ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το Άστρος, τιμώντας με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Β’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου που βρέθηκε στον ιστορικό χώρο της Εθνοσυνέλευσης και παρέστη στην δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ενώ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

mitsotakis-astros1_2

Ακολούθως συνοδευόμενος και από τους υποψηφίους βουλευτές της Αρκαδίας, χαιρέτισε και συνομίλησε με πολλούς Κυνουριάτες που είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν στο Άστρος.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου 200 χρόνων από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης του 1823 στο Αστρος παρουσία του Πρωθυπουργού κ Κυργιάκου Μητσοτάκη. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και Σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

Posted by Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 on Friday, April 21, 2023

Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και την Μεθώνη, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Φωτορεπορτάζ από επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αστρος

Posted by Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 on Friday, April 21, 2023