Η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κλιμακώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. «Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει τη θετική της πορεία ή αν θα γυρίσουμε πίσω, στην καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε η Νίκη Κεραμέως.

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως υποστήριξε εν όψει των εκλογών στις 21 Μαΐου ότι «το μέλλον που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο αποτυχημένο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ».
Αργότερα, σε ανάρτησή της στο Facebook η Νίκη Κεραμέως κάλεσε σε υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διασφαλιστούν όσα κατακτήθηκαν την τελευταία τετραετία:

Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει τη θετική της πορεία και τις αλλαγές που απαιτεί η κοινωνία ή αν θα γυρίσουμε πίσω, στην καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σας ζητώ να διασφαλίσουμε όλοι μαζί αυτά που κατακτήσαμε, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη στον Kyriakos Mitsotakis και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει. #MeTiNiki

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023


«Σας ζητώ να διασφαλίσουμε όλοι μαζί αυτά που κατακτήσαμε, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει».