Ο πρώην βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση.

Ο αποχωρήσας βουλευτής έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική εξόντωσή του και στημένο δημοσιεύμα που υποκινήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος κατηγόρησε τον κο Μυλωνάκη για αποστασία. «Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;», είπε αρχικά.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης τόνισε πως το δημοσίευμα που τον κατηγορεί για αποστασία και πως συνομιλεί με στελέχη της ΝΔ είχε μεθοδευτεί από τον Κυριάκο Βελόπουλο. «Έρχεται το δημοσίευμα αυτό και η αντίδρασή του, αντί να το διαψεύσει – γιατί όταν με παρακαλάει από το 2019 να μπει στη Βουλή, όταν τρέχω για όλα, να είμαι δίπλα του και να τον υπερασπίζομαι – θυματοποιεί τον εαυτό του συνεχώς. Έμπαινα μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου», είπε.

«Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος»

Μάλιστα, ο κος Μυλωνάκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον κατηγόρησε πως «γλείφει τον Μάκη Βορίδη», ενώ τον αποκάλεσε και τρανς. «Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε, καθώς φεύγαμε και χαιρετούσα κι επειδή χαμογέλασα ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος», είπε.

Η αρχική εκτίμηση του κου Μυλωνάκη ήταν πως ο κος Βελόπουλος είχε πέσει σε πλάνη, ωστόσο στη συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο πρόεδρος του κόμματος βρισκόταν πίσω από το σχέδιο για την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση.

«Ήθελε να κατεβάσει Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιο»

Στη συνέχεια ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα που είχαν κατέβει υποψήφια με την Χρυσή Αυγή.

«Τον Σεπτέμβριο ακούστηκε ότι θα έρθουν σαν υποψήφιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατέβει με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Λέω, δεν πιστεύω να κουβαληθούν εδώ πέρα Χρυσαυγίτες. Πολεμάω τον ναζισμό χρόνια. Μου είπε (σ.σ.: ο Κυριάκος Βελόπουλος) ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κατέβουν. Τώρα βλέπω τους κατεβάζει…».

«Να προσέχετε τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα»

Όπως τόνισε ο κος Μυλωνάκης, σκοπεύει να ζητήσει διεξοδικό έλεγχο για την Ελληνική Λύση. «Εγώ καραγκιόζης δεν είμαι, ούτε άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η καρέκλα. Θα κάνω αυτό που ήξερα και αγαπούσα, τις εκπομπές μου. Αυτό που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου, ενώ θα μπορούσε να μου πει ότι δεν με θέλει κοντά».

Ο ίδιος έκανε λόγο για προδοσία της εμπιστοσύνης και της φιλίας του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ φανερά συναισθηματικά φορτισμένος υπογράμμισε πως έχει αηδιάσει από αυτή τη συμπεριφορά. «Να προσέξουν όλοι αυτούς τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα. Αυτούς τους ανθρώπους που λένε θα κάνουν, δεν λυπούνται τίποτα. Είναι όλοι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, που θέλουν να μπουν στη Βουλή, να έχουν έναν κλειστό περίγυρο και να κάνουν τις δουλίτσες τους. Να μη πιστέψουν τίποτα από τον Κυριάκο Βελόπουλο», είπε, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι ο κος Μυλωνάκης τον υποστήριξε και στάθηκε δίπλα του, δεν δίστασε να τον προδώσει.

«Αυτό με πείραξε, η προδοσία. Άρα λέει ψέματα σε όλα. Λυπάμαι ειλικρινά, αηδίασα», κατέληξε.