H κόντρα μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη συνεχίζεται, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο Κυριάκος Βελόπουλος μήνυσε τον Αντώνη Μυλωνάκη, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να πάνε στο σπίτι του πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για να τον συλλάβουν.

Σήμερα ο Αντώνης Μυλωνάκης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το χθεσινό περιστατικό, αναφέροντας πως «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» και κατηγόρησε «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα που στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί να με εξοντώσει, δεν περνάει».

Συμπλήρωσε, δε, πως «ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος», ενώ για τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο ίδιος ανέφερε: «Όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της Ν.Δ., να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».

«Δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στον χώρο μας, τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη», σημείωσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες εμφανιζόταν να έχει άριστη σχέση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, λέγοντας πως «ασχέτως τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσουμε, έχουμε και την προσωπική μας ζωή».

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ανέφερε ότι «το πρώτο στάδιο το δικό μου,παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο», συμπληρώνοντας ότι όλο αυτό «έχει κόστος».

Προανήγγειλε δε «μηνύσεις προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά». «Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε.