Σταθερά. Το σπουδαιότερο επίτευγμα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το πιο κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι η διασφάλιση της σταθερότητας που πετύχαμε. Σταθερότητας κατ’ αρχάς δημοσιονομικής, καθώς, παρά τις διαδοχικές εξωγενείς κρίσεις, με μεθοδικότητα, πλάνο και σκληρή δουλειά ανακτήθηκε το χαμένο έδαφος της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑ. Ηδη η οικονομία είναι σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης. Η χώρα μας από ουραγός κατακτά πλέον τη μία πρωτιά μετά την άλλη και βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι πριν από την επενδυτική βαθμίδα. Σταθερότητα όμως σημαί- νει και ασφάλεια. Μέσα σε ένα εξαιρετικά ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, με πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις, κρατήσαμε τη χώρα σε σταθερή και ασφαλή πορεία και την ενισχύσαμε σε διπλωματικό, αμυντικό, εξοπλιστικό επίπεδο, με συνέπεια σήμερα η πατρίδα μας να είναι ακόμα πιο ισχυρή.

Τολμηρά. Η κυβέρνηση δεν δίστασε από την πρώτη στιγμή να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις. Να μειώσει φόρους και εισφορές, να καταπολεμήσει τη γραφειοκρατία, να κάνει τη χώρα πιο φιλική στις επενδύσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα παγκόσμιοι κολοσσοί επενδύουν στην Ελλάδα, έχουν δημιουργηθεί 300.000 νέες θέσεις εργασίας και έχει μειωθεί η ανεργία κατά 7 ολόκληρες μονάδες. Η πλέον όμως τολμηρή τομή, η σημαντικότερη παρακαταθήκη της κυβέρνησης, δεν είναι άλλη από τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, καθιστώντας τη χώρα πρότυπο σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο. Το gov. gr, μια πραγματική ψηφιακή επανάσταση, ένα άλμα προς το μέλλον, είναι πλέον πραγματικότητα. Μόνο μέσα σε ένα έτος πραγματοποιήθηκαν 772 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές, απλοποιώντας τη ζωή και την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών και συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη.

Μπροστά. Οι σπουδαίες αυτές κατακτήσεις, που κάθε άλλο παρά δεδομένες πρέπει να θεωρούνται, δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθούν σε κίνδυνο. Η αναμφισβήτητη και δυναμική πρόοδος της χώρας, σε όλους τους τομείς, πρέπει πάση θυσία να συνεχιστεί. Εχοντας το βλέμμα στο μέλλον και στις μεγάλες προτεραιότητες που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει θέσει. Η αύξηση των μισθών και των συντάξεων, η αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας, ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός του Δημοσίου, η δυναμική της εξωτερικής πολιτικής και το πλέον σημαντικό, η στήριξη της νέας γενιάς. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά, με στόχο να χτίσουμε ακόμα καλύτερο μέλλον για όλους, μα κυρίως για τους νέους μας, το αύριο της πατρίδας μας. Το σύνθημα είναι ένα. Είναι απλό και συνάμα τόσο ηχηρό! Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει πίσω. Συνεχίζουμε, Σταθερά, Τολμηρά, πάντα Μπροστά!