Ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα στις Σέρρες, όπου για άλλη μια φορά επιχείρησε να κρατήσει ζωντανό το θέμα των Τεμπών, καθώς πρόκειται και για την εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι είναι δυνατόν να σχηματιστεί κυβέρνηση από την α’ Κυριακή σημειώνοντας πως «η πολιτική δεν είναι υπόθεση γόνων».

 Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA στοχεύει όχι μόνο στα «κάστρα» της ΝΔ, αλλά και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ.

 Στις Σέρρες βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα είναι εκεί υποψήφιος σε μία συμβολική κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις Σέρρες είναι υποψήφιος και ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το θέμα των Τεμπών.

 Το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η πολιτική δεν είναι υπόθεση γόνων και εκτιμά ότι θα δοθεί η ευκαιρία στου πολίτες των Σερρών να το δείξουν στην κάλπη.

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τα ανοίγματά του και σε αυτό το πλαίσιο στοχεύει όχι μόνο στα «κάστρα» της ΝΔ, αλλά και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ.

 Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει ότι είναι δυνατόν να σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή, στις κάλπες της 21ης Μαΐου.