Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, κα Ζέττα Μακρή, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Ερωτηθείσα αν έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα το Youth pass

Ζ.ΜΑΚΡΗ: Δεν έχουμε δώσει και άλλες φορές ενίσχυση σε παιδιά για να μπορέσουν να κάνουν τις διακοπές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Δεν είναι σε συνέχεια ενός προγράμματος που είναι κοστολογημένο, συμφωνημένο με την Κομισιόν καθόλου ψηφοθηρικό, υπερβολικό ή ανεφάρμοστο. Η όλη μας πορεία μέχρι τώρα από την αρχή της τετραετίας μέχρι και την τελευταία στιγμή δείχνει ότι δεν κινούμαστε ψηφοθηρικά, δεν κινούμαστε λαϊκίστικα ούτε μικροπολιτικά. Η δική μας πολιτική προίκα είναι η συμπεριφορά μας η πολιτική και η συνέπειά μας στην τετραετία και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει και επιπόλαια να μας χαρακτηρίσει ως ψηφοθήρες.

Ζ.ΜΑΚΡΗ: Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι είναι μια συνολική συμπεριφορά πολιτική που βασίζεται στην οικονομική δυνατότητα που υπάρχει χωρίς να δίνουμε από τη μια πλευρά και να παίρνουμε από την άλλη και με την πλήρη πεποίθηση ότι εμείς θα κληθούμε αυτή την πολιτική να την εφαρμόσουμε.