Πειραιώς 62, μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, εκεί που χτυπά η καρδιά της προεκλογικής εκστρατείας της κεντροδεξιάς παράταξης, βρέθηκε το «Κάλπη23» καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του επιτελείου του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθ΄ οδόν προς την μητέρα των μαχών.

Το «Κάλπη23» μπήκε στα άδυτα του «στρατηγείου» της Πειραιώς και συνομιλήσαμε με τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ, αλλά και για το διακύβευμα της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
DSC00408_2
DSC00422_2


DSC00317_2
Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ: Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, τις εκλογές που θα κρίνουν σε ποια χώρα θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις μας σε όλη την Ελλάδα με τον πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους άξιους υποψηφίους μας, τα κυβερνητικά και κομματικά μας στελέχη, με στόχο να μιλήσουμε με κάθε πολίτη για το έργο των τελευταίων τεσσάρων ετών, και για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της επόμενης τετραετίας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες γνωρίζοντας την αλήθεια θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Νέα Δημοκρατία και θα αναδείξουν ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής Εκλογικού
64_2
Αγώνα ΝΔ: Όταν ο Πρωθυπουργός μού ανέθεσε το ρόλο του συντονιστή του εκλογικού αγώνα της ΝΔ, επιλέξαμε να στηριχθούμε στην εμπειρία των στελεχών του κόμματος που έδωσαν τις μάχες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Παντρέψαμε την εμπειρία τους με την διάθεση και το μεράκι των νεότερων στελεχών μας, δημιουργώντας ομάδες υψηλών οργανωτικών προσδοκιών, ομάδες νίκης. Οι ομάδες μας έχουν οργώσει όλη την ελληνική επικράτεια. Και τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ξέρουμε ότι η μόνη μέρα που θα είμαστε σπίτι μας θα είναι η 21η Μαΐου. Για να ψηφίσουμε. Για να βάλουμε τα θεμέλια για την μεγάλη νίκη! Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους αγώνες και τη σκληρή προσπάθεια όλων μας και θα ανοίξει το δρόμο για τη δεύτερη τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

smirlis
Γιάννης Σμυρλής, Γενικός Διευθυντής της ΝΔ: Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Η οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Στελέχη, νεολαία, και όλοι οι υποψήφιοι μας συντονίζονται από την κεντρική διοίκηση της κόμματος για να προβάλλουν τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης μας τα 4 χρόνια, καθώς και το νέο πρόγραμμα διακυβέρνησης για το 2023-2027 που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος μας είναι η ενημέρωση όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Θέλουμε τα μηνύματά μας να φτάσουν παντού. Από την μεγαλύτερη πόλη μέχρι και το πιο μικρό χωριό της Πατρίδας μας. Για μια Ελλάδα που με σταθερά βήματα και τολμηρές αποφάσεις θα προχωρήσει μπροστά.

Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής Γραφείου Τύπου: Το Γραφείο Τύπου καθορίζει καθημερινά τη δημόσια εικόνα της Νέας Δημοκρατίας και είναι επιφορτισμένο με την ανάδειξη του «αθέατου» έργου που γίνεται τόσο από τα στελέχη του κόμματος, όσο και από την κυβέρνηση. Επικοινωνώντας όλα τα παραπάνω στα ΜΜΕ, στα στελέχη μας και σε ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό.
DSC00350_2
 

Ταυτόχρονα, σημαντικός είναι ο ρόλος μας τόσο στην ανάδειξη των fake news, όσο και στη διάψευσή τους, αλλά και στην θωράκιση απέναντι σε αυτά, καθώς και σε επιθέσεις που δηλητηριάζουν το δημόσιο διάλογο. Το γραφείο τύπου συμμετέχει επιπλέον στη χάραξη της ψηφιακής επικοινωνίας του κόμματος, αλλά και στην επιμόρφωση των στελεχών μας. Σε αυτό τον ομαδικό και καθημερινό αγώνα της επικοινωνίας είναι τιμή μου να συμμετέχω με στόχο στις 21 Μαΐου να συνεχίσουμε δυναμικά την πορεία προς τα εμπρός.

kontadakis
Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού: Η Νέα Δημοκρατία αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας μέσω των κομματικών οργανώσεων, που αποτελούν γέφυρα επικοινωνίας με την Κεντρική Διοίκηση, ώστε να προωθούνται οι θέσεις της παράταξης, καθώς και το πρόγραμμά μας ενόψει των Εθνικών Εκλογών. Ο Γραμματέας Οργανωτικού έχει τον έλεγχο και συντονισμό τους για τη σωστή λειτουργία τους και την άμεση ενημέρωσή του για τοπικά ζητήματα, με στόχο πάντα τη γνωστοποίηση και την επίλυσή τους από τους αρμόδιους φορείς.

Νίκος Παπουτσής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Στη Νέα Δημοκρατία
DSC00380_2
επενδύουμε σε στελέχη που διαθέτουν αποδεδειγμένα ικανότητες, όρεξη για δουλειά και ομαδικό πνεύμα. Με τον Διευθυντή, Γιάννη Σμυρλή, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπή, Παύλο Μαρινάκη και τον Συντονιστή Γενικής Διεύθυνσης, Γιάννη Παπαγεωργίου έχουμε θέσει ήδη σε ετοιμότητα το κόμμα μας εν όψει των εθνικών εκλογών. Πλαισιώνουμε το όραμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια Ελλάδα που προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά

324_2
Έλενα Σώκου, Εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ: Ως εκπρόσωπος τυπου, υπευθυνη για τα περιφερειακά μέσα της χώρας, βασική μου προτεραιότητα είναι η εξεύρεση άμεσων διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της πολιτείας και των επιχειρήσεων. Φερνω τους ανθρώπους που υπηρετούν την ενημέρωση στην περιφέρεια, πιο κοντά στην πληροφορία που αφορά τόσο στα πεπραγμενα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας οσο και των στελεχών του κόμματος. Παράλληλα εξασφαλίζω ότι υπάρχει και η αντίστροφη ενημέρωση, επικοινωνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο κλάδος στο κέντρο.

Γιάννης Παπαγεωργίου, Συντονιστής Γενικής Διεύθυνσης: Η Νέα Δημοκρατία
DSC00432_2
είναι ένας ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και δίπλα σε κάθε πολιτη.

Η σύμπνοια, η συνεργασία και η ομαδικότητα που υπάρχει μεταξύ των στελεχών της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας. Στο πλαίσιο των
DSC00368_2
αρμοδιοτήτων μου στη Γενική Διεύθυνση, στόχος μου είναι ο συντονισμός διαφόρων “projects” για την ακριβή κ αποτελεσματική εκτέλεση τους.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κυρίτσης