Tηλεοπτική κόντρα είχαν Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης το βράδυ της Τρίτης. Στο τέλος έβαλαν on air στοίχημα για τον νικητή των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Οι δύο υποψήφιοι της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στην εκπομπή του Μega «Ο δρόμος προς την κάλπη» και σχολίασαν θέματα της επικαιρότητας στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των τοπικών νομισμάτων -για το οποίο μίλησε τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος-, ο Πάνος Σκουρλέτης, αφού πρώτα είπε πως προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, σημείωσε: «Ωστόσο, μια μορφή παράλληλου νομίσματος είναι τα διάφορα pass. Η Ν.Δ. έχει βγάλει τρία pass, εγγυάται η ίδια ότι αυτά έχουν αντίκρισμα στην αγορά και πάνε οι άλλοι είτε με την εφαρμογή στο τηλέφωνο είτε με μια καρτούλα και κάνουν τις αγορές τους».

«Επειδή τα οικονομικά δεν νομίζω ότι είναι το φόρτε σας, δεν την αφήνουμε αυτή την κουβέντα», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει: «Στο δικό σας φόρτε δεν είναι, σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές».

«Το πρόβλημά σας είναι ότι αυτή τη στιγμή λειτουργείτε σαν να μην έχετε λειτουργήσει τέσσερα χρόνια», πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης της είπε: «Έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε, σας κάναμε ανθρώπους».

Το στοίχημα που έβαλαν Μπακογιάννη-Σκουρλέτης για τις εκλόγές

Όταν πλέον τα πνεύματα ηρέμησαν, ο κ. Σκουρλέτης πρότεινε στην Ντόρα Μπακογιάννη να βάλουν ένα στοίχημα. «Ένα κουτί σοκολατάκια», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Το στοίχημα είναι ότι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι άπιαστο όνειρο». Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως το βράδυ της 21ης Μαΐου θα είναι στα Χανιά και πρόσθεσε ότι «εγώ θα στείλω τα σοκολατάκια στον κ. Σκουρλέτη, ωστόσο φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να τα πληρώσει εκείνος».