Ελληνοφρένεια (επανάληψη)
Ελληνοφρένεια (επανάληψη) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
theodorikakos__4_
Πολιτική

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ζητά να ανακληθεί η σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας - «Αντιδημοκρατική, αντιευρωπαϊκή και προκλητική ενέργεια«

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα πήρε άμεσα θέση και η Αθήνα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να επικοινωνεί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

Θέση για την σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη πήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media.

«Η σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη -ο οποίος είναι και Έλληνας πολίτης- δύο ημέρες πριν τις εκλογές της αυτοδιοίκησης στην Αλβανία, είναι μία βαθιά αντιδημοκρατική, αντιευρωπαϊκή και προκλητική ενέργεια. Και οφείλει να ανακληθεί» έγραψε στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Η σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη -ο οποίος είναι και Έλληνας πολίτης- δύο ημέρες πριν τις...

Δημοσιεύτηκε από Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της σύλληψης του υποψήφιου δημάρχου Χιμάρας πήρε άμεσα θέση και η Αθήνα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να επικοινωνεί με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν.