Για τις επερχόμενες κάλπες μίλησε η εκ νέου υποψήφια στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Νόνη Δούνια

«Δεν έχω το άγος του σταυρού, έχω εμπιστοσύνη στη σχέση ειλικρίνειας με τους συμπολίτες μου», τονίζει χαρακτηριστικά η ίδια. Επιπλέον, στέλνει μήνυμα κατά της αποχής από την εκλογική διαδικασία με την αποστροφή ότι «μόνο με τη συμμετοχή» συνδιαμορφώνει κανείς το μέλλον του και ζητάει από τους πολίτες να αντιπαραβάλλουν «τα έργα και τις ημέρες» της διακυβέρνησης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δίλημμα δεν υπάρχει»

Μεταξύ άλλων, η κ. Δούνια τόνισε σε συνέντευξή της στο in.gr:

Για το διακύβευμα της επόμενης μέρας: «Το διακύβευμα της επόμενης ημέρας είναι αν η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, σταθερά και τολμηρά ή αν θα γυρίσει πίσω. Αν θα συνεχίσει, δηλαδή να κάνει τα σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους κρίσιμους τομείς, που έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο «τιμόνι» της χώρας, ή αν θα επιστρέψει στα αδιέξοδα του παρελθόντος. Το δίλημμα ουσιαστικά δεν υπάρχει. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τις μέρες και τα έργα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και να τα αντιπαραβάλει με την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό, λοιπόν, καλώ όλους τους συμπολίτες μου, να συγκρίνουν τις δυο τελευταίες κυβερνήσεις και, αφού βγάλουν τα συμπεράσματα τους, να προσέλθουν στις κάλπες. Το μήνυμα των εκλογών πρέπει να είναι σαφές: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

Για τις δεσμεύσεις της ΝΔ: «Οι δεσμεύσεις μας, που θεωρώ προσωπικά πιο κρίσιμες και προτάσσω στην επικοινωνία μου με συμπολίτες μου είναι η σημαντική αύξηση όλων των μισθών κατά 25% την επόμενη τετραετία, η στήριξη, ιδίως, της νέας γενιάς, οι καλύτερες, πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας,  το αποτελεσματικό δημόσιο και, φυσικά, η ισχυροποίηση της εθνικής μας ασφάλειας».