«Οι πολίτες επενδύουν στην σταθερότητα και στην ασφάλεια και θα στηρίξουν τη ΝΔ ως λύση προοπτικής», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί;» με τον Σωτήρη Ξενάκη και τον Βασίλη Σκουρή ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιά με τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος. Είπε πως στις 21 Μαΐου θα δημιουργηθούν τα πολιτικά δεδομένα που θα οδηγήσουν στις δεύτερες εκλογές. Ζήτησε μαζική συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του

Αναφορικά με την προεκλογική περίοδο:  Είδα έναν κόσμο ο οποίος επενδύει στην σταθερότητα και στην ασφάλεια. Είδα έναν κόσμο που παρά τα όσα λάθη και ασκήθηκε κριτική και απολογηθήκαμε και η κυβέρνηση και η ΝΔ, είδαμε έναν κόσμο ο οποίος δεν θέλει να γυρίσει σε ένα αβέβαιο μέλλον, δεν θέλει να ξαναζήσει μια εποχή ακραίας υπερφορολογησης θέλει ανάπτυξη, θέλει νέες θέσεις εργασίας, θέλει η χώρα να μην αποτελεί το παράδειγμα προς αποφυγήν για όλο τον κόσμο. Είδα ένα κόσμο ο οποίος θα στηρίξει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη ως μια λύση σταθερότητας, ως μια λύση ανάγκης ως μια προοπτικής.

Η κυβέρνηση κυβέρνησε τέσσερα χρόνια κάτω από ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες, πρωτόγνωρες συνθήκες, αντιμετωπίσαμε διεθνείς κρίσεις παρόλα αυτά μείναμε πιστοί και συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις συνεχίσαμε γύρω από ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων έχοντας ως προσήλωση σε όλα αυτά την ανάπτυξη της οικονομίας, τη μείωση της ανεργίας, τις φοροελαφρύνεις για το σύνολο του ελληνικού λαού και όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι όλες αυτές οι θυσίες και όλοι αυτοί οι κόποι θα ήταν κρίμα να τα πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων και α ξαναγυρίσουμε σε μια περίοδο ανασφάλειας.

Χαίρομαι γιατί έχει αυξηθεί πάρα πολύ το ποσοστό των ελλήνων πολιτών οι οποίοι πηγαίνουν με σύνεση και σοβαρότητα στις κάλπες και κοιτάζουν την μεγάλη εικόνα. Βάζουν στην άκρη κάποια πικρία, κάποιο προβληματισμό και κοιτάζουν την μεγάλη εικόνα και η μεγάλη εικόνα είναι ότι η χώρα ανέβηκε πάρα πολύ σε ότι έχει να κάνει με την αξιοπιστία. Η χώρα έγινε πιο ισχυρή και πιο μεγάλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει λόγο ο οποίος ακούγεται παντού.