Η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε δηλώσεις στα parapolitika.gr σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών.

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ικανοποίηση της Νέας Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που συνοδεύει την επιτυχία.

«Είναι μια βραδιά που δεν μπορούμε να κρύψουμε την ικανοποίησή μας. Η αλήθεια είναι ότι παρουσιαστήκαμε με ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και με μια διάθεση ειλικρινούς αλληλεπίδρασης», είπε η κ. Ζαχαράκη.

Ενώ πρόσθεσε ότι «είπαμε ότι κάναμε λάθη, παραδεχτήκαμε πράγματα και είπαμε ότι θα βάλουμε κοινούς στόχους για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, δεν αποκλείουμε κανέναν. Σε όλο αυτό το μεγάλο εγχείρημα των μεταρρυθμίσεων, των αλλαγών στην Παιδεία, την υγεία, στη δυνατότητα ακόμα και ενός νέου ζευγαριού να βρει σπίτι, στο θέμα των εθνικών ζητημάτων και διεκδικήσεων παρουσιάσαμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και οι πολίτες φαίνεται ότι το εγκρίνουν και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό, βλέπουμε ότι η Ελλάδα βάφεται μπλε. Είναι μια επιβράβευση, κυρίως όμως μια τεράστια ευθύνη για την ειλικρινή σχέση με τους πολίτες».  

Δείτε βίντεο