Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου σχολίασε ο ειδικός αναλυτής και συγγραφέας Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (22/05) στο MEGA.

«Εμένα με ανησυχεί αυτό το αποτέλεσμα, γιατί κανείς δεν το περίμενε ούτε αυτή την διαφορά και πολύ πιθανό να μας εκπλήξει αρνητικά τα αποτελέσματα την 25ης Ιουνίου» είπε αρχικά ο Ανδρέας Δρυμιώτης.

«Αρχίζουμε από το μηδέν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ερχόμενες εκλογές θα έχουν δύο ζητούμενα, το ένα είναι η μονομαχία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο είναι η Ν.Δ. να κρατήσει τα ποσοστά της κοντά στο 40%. Θα δούμε μία πολύ σκληρή μάχη μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ» είπε επίσης ο ειδικός αναλυτής και συγγραφέας.

Σχετικά με την πορεία των exit polls, ο Ανδρέας Δρυμιώτης πρόσθεσε: «Από τα exit poll έβγαζαν 41% και 19%, αλλά δεν τόλμησαν να τα δείξουν. θεώρησαν ότι αν το πουν ότι θα γίνουν ρεζίλι, καθώς ήταν εξωπραγματικό. Αυτός που πρέπει να έχει παράπονο από τις δημοσκοπήσεις είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Καταλήγοντας ο ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφές ανέφερε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν πρόλαβαν να αποτυπώσουν  το θέμα που προέκυψε με τον κ. Κατρούγκαλο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: