Στο πλευρό των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, στέκεται το ΚΚΕ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Στη Ζώνη του Περάματος, συνολικά στα Ναυπηγεία που οι εργάτες δουλεύουν χωρίς μέτρα ασφάλειας, χωρίς στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, φανερώνεται τόσο ο βαθιά αντιλαϊκός χαρακτήρας τής ανάπτυξης που υπόσχεται η ΝΔ, όσο και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που έβαλαν πλάτη για να διαμορφωθεί αυτή η εργασιακή ζούγκλα» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ζώνη Περάματος.

 «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας;»

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζομένους που κινητοποιούνται για να μη γίνουν τα Ναυπηγεία η νέα κοιλάδα των Τεμπών. Στο ερώτημα ”τα κέρδη τους ή οι ζωές μας;” απαντάμε οι ζωές μας!» τόνισε καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κ. Κουτσούμπας.

 Να σημειώσουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε νέα απεργία από τους εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένο παμπειραϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή που καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.