Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
alexis_tsipras_syriza_kentriki_epitropi
Πολιτική

Πανελλήνιες 2023: Το μήνυμα Τσίπρα στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις - «Καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας»

«Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί το τέλος μιας πορείας, αλλά την εκκίνηση νέων αγώνων» , αναφέρει - μεταξύ άλλων - ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα (01/06) στα ΕΠΑΛ, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στα social media.

«Σήμερα, τα παιδιά μας ξεκίνησαν τον δικό τους προσωπικό αγώνα. Δεν θα μπορούσε η σκέψη μου να μην είναι μαζί τους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων.

Τονίζει ότι «η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί το τέλος μιας πορείας, αλλά την εκκίνηση νέων αγώνων» και πως «καμία μάχη, ανεξαρτήτως της έκβασής της, δεν καθορίζει την πορεία τής ζωής μας. Οι αγώνες είναι αυτοί που τη νοηματοδοτούν».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι «η Πολιτεία οφείλει να μπορεί να διαμορφώνει τους δρόμους για την πραγμάτωση των ονείρων του κάθε ανθρώπου» και αναφέρει καταληκτικά: «Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας».

Σήμερα, τα παιδιά μας ξεκίνησαν τον δικό τους προσωπικό αγώνα. Δεν θα μπορούσε η σκέψη μου να μην είναι μαζί τους. Η...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023