Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα (09/06) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν θερμά στην Λάρισα, παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε η έναρξη της ομιλίας του, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε νωρίτερα το Κιλελέρ, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Kileler_Tsipras2
Kileler_Tsipras1

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε σε πολίτες της Λάρισας, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η ανατροπή των συσχετισμών είναι εφικτή, «αρκεί να το πιστέψουμε και να δώσουμε τον αγώνα». «Είμαστε εδώ μαζί σας, μέχρι να σβήσει ο ήλιος, γιατί επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και διεμήνυσε προς «όσους έχουν φρούδες ελπίδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φωτοβολίδα», πως ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι φωτοβολίδα, «είναι το ώριμο τέκνο της ανάγκης και της ελπίδας του ελληνικού λαού»«Είμαστε αυτοί που κρατήσαμε τη χώρα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το δίλημμα σήμερα δεν είναι αν θα μείνουμε Ευρώπη, αλλά αν θα γίνουμε Ευρώπη».

Larisa_Tsipras1
Larisa_Tsipras2

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα κοστολογημένο και σημείωσε πως από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόνο μία είναι κοστολογημένη επειδή περιλαμβάνεται στο Μεσοπρόθεσμο.

Larisa_Tsipras4
Larisa_Tsipras3


«Αποκαλύφθηκε το κρυφό σχέδιο της ΝΔ για το ΕΣΥ»

Υπογράμμισε παράλληλα την κατά πολύ καλύτερη, από τη σημερινή, κατάσταση στην οποία άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ΕΣΥ, ενώ έκανε λόγο για «κρυφό» σχέδιο του κ. Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση της Υγείας, μετά και τις δηλώσεις Πνευματικού, αλλά και γενικότερα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ. Πνευματικός φανέρωσε αυτό το κρυφό σχέδιο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Larisa_Tsipras5
Larisa_Tsipras6

«Δεν είναι η κακιά ή ώρα», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στα τραγικά περιστατικά σε Κω και Νέα Μάκρη, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες – η μία έγκυος – επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο. «Δεν ήταν η κακιά η ώρα όταν δύο τρένα έτρεχαν για ώρα στην ίδια γραμμή στα Τέμπη», προσέθεσε, υποστηρίζοντας πως είναι το πρόγραμμα και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που απαξιώνει τις δημόσιες δομές.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: