Στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον τέως υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας Κυριάκο Πιερρακάκη και τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
 
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Πιερρακάκης και ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά της περιοχής όπου και συνομίλησαν με παραγωγούς και καταναλωτές, περπάτησαν στο κέντρο της πόλης συναντώντας κατοίκους και επαγγελματίες και επισκέφθηκαν το εκλογικό περίπτερο του κόμματος όπου συζήτησαν με στελέχη της ΝΔ. Αμέσως μετά πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων, Γένεσι και Πρίνος του Δήμου Τρικκαίων, Πηγής του Δήμου Πύλης ενώ συζήτησαν και για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος κατά τη διάρκεια διευρυμένης συνάντησης δίπλα από την τοξωτή γέφυρα της Πύλης Τρικκαίων. 

Οι κ. Πιερρακάκης και Μαρινάκης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Κουτσονάσιο, αλλά και μέλη της, τον αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τους πολιτευτές του νομού και κομματικά στελέχη, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, αναδεικνύοντας τα κυβερνητικά πεπραγμένα της περασμένης τετραετίας και τους αναπτυξιακούς στόχους της επόμενης.

«Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη που συνομιλεί με το μέλλον»

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας Κυριάκος Πιερρακάκης, τόνισε: «Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη που συνομιλεί με το μέλλον. Ο Δήμος πρωτοπορεί με τεχνολογίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του πολίτη και στοχεύουν σε μια βιώσιμη ανάπτυξη. Περπατήσαμε στη λαϊκή αγορά, στον γεμάτο ζωή πεζόδρομο της Ασκληπιού και κουβεντιάσαμε με κατοίκους και εμπόρους. Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλες και όλους να επισφραγίσουν τη στήριξή τους στην πρότασή μας δίνοντας καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Οι κρίσιμες εκλογές είναι οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας»
 
Από την πλευρά του ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Σήμερα στα Τρίκαλα είχαμε από τα μέλη μας και τους πολίτες μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Έχω τη χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ με έναν άνθρωπο που πέρασε από τα λόγια στις πράξεις, τον Κυριάκο Πιερρακάκη. 'Αφησε το αποτύπωμά του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία άφησε πίσω τις εποχές της μιζέριας, της τοξικότητας και του διχασμού και πέρασε από τα λόγια στα έργα στην πιο δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα.

Το αποτέλεσμα του Μαΐου ήταν εντυπωσιακό και σε όλη την Ελλάδα και στα Τρίκαλα.

Εξαιρετικά τιμητικό για την παράταξή μας και γιατί διαχρονικοί μας υποστηρικτές ήρθαν και μας στήριξαν για την προσπάθειά μας, αλλά και γιατί πολλοί συμπολίτες μας που στο παρελθόν έκαναν άλλες πολιτικές επιλογές, συντάχθηκαν μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το όραμά του για μια καλύτερη Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι κρίσιμες εκλογές είναι οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας, στις 25 Ιουνίου.

Είναι μια εντελώς νέα εκλογική διαδικασία, η κάλπη θα είναι άδεια το πρωί της Κυριακής της 25ης Ιουνίου και αυτές είναι οι εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον του τόπου τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν ξανά, αλλά και από συμπολίτες μας που ενδεχομένως μπορεί να δίστασαν την τελευταία στιγμή αυτή τη φορά να το κάνουν. Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ισχυρό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ανάγκη».