Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στο Open, με την αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή την κατάσταση στο σύστημα Υγείας. 

Όπως περιγράφει ο κ.Οικονόμου σε ανάρτησή του ο κ. Σπίρτζης ισχυρίστηκε σε έντονο ύφος ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα, με τον υποψήφιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα να υποστηρίζει ότι ο Χρήστος Σπίρτζης ψεύδεται και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει τους τόνους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ.Οικονόμου τα λεγομένα του για τα ασθενοφόρα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ο πρόεδρος των εργαζομενων του ΕΚΑΒ. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου και το βίντεο της έντονης συζήτησης 

Ο κ. Σπίρτζης ισχυρίστηκε επιθετικά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα. Του απάντησα ότι ψεύδεται και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Εκνευρίστηκε μαζί μου και εξεμάνη. Στον πρόεδρο, όμως, των εργαζομενων του ΕΚΑΒ, που με δικαιώνει, έχει κάτι να πει;

Τα τελευταία τραγικά περιστατικά αναδεικνύουν ακόμη πιο επιτακτικά τη δουλειά που πρέπει να γίνει συνολικά στο ΕΣΥ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εργαλειοποιούνται για μικροκομματική εκμετάλλευση και πολύ περισσότερο να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα.


Ο κ. Σπίρτζης ισχυρίστηκε επιθετικά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν στην Αττική 84 ασθενοφόρα. Του απάντησα ότι ψεύδεται και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Εκνευρίστηκε μαζί μου και εξεμάνη. Στον πρόεδρο, όμως, των εργαζομενων του ΕΚΑΒ, που με δικαιώνει, έχει κάτι να πει; Τα τελευταία τραγικά περιστατικά αναδεικνύουν ακόμη πιο επιτακτικά τη δουλειά που πρέπει να γίνει συνολικά στο ΕΣΥ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εργαλειοποιούνται για μικροκομματική εκμετάλλευση και πολύ περισσότερο να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα.

Δημοσιεύτηκε από Giannis Oikonomou στις Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023