Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα αύριο Πέμπτη οι πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν για το δεύτερο debate στην ΕΡΤ. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τετάρτη θα βρεθεί στην Αχαΐα και στις 20:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Πάτρα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας από τη μεριά του επισκέπτεται σήμερα το Λασίθι. Στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και θα έχει συνάντηση με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Στις 10:45 θα κάνει περιοδεία στην αγορά της Ιεράπετρας και θα συνομιλήσει με πολίτες, ενώ στις 11:15 θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φοίνικας. Στις 12:30 θα πραγματοποιήσεις περιοδεία στον παραλιακό πεζόδρομο της Σητείας και θα απευθυνθεί στους πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παρουσιάσει στις 16:00 τις θέσεις του κόμματος για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο Αμφιθέατρο ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46. Στις 20:15 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

To πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα δεν έχει γίνει γνωστό. Στο νησί της Σάμου περιοδεύει σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Σκάλκος. Ο κ. Σκάλκος, συνοδεία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, αλλά και άλλες περιοχές, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, καθώς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, για τα προβλήματα που τους απασχολούν.