Τους 351 πολίτες που θα είναι υποψήφιοι μαζί του για τον Δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου παρουσίασε την Δευτέρα (31/08) ο Κώστας Μπακογιάννης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε σε ένα ψηφοδέλτιο «ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης». «Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αποτελούν καθρέφτη της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενεών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά», πρόσθεσε.

Μία από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν είναι εκείνη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα. Επίσης, τη «μάχη» για τον Δήμο της Αθήνας μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη θα δώσουν ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, η ηθοποιός Νικολέττα Καρά, αλλά και η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου, γιατρός και σύζυγος του Μάκη Βορίδη.

Οι υποψήφιοι, εξήγησε ο κ. Μπακογιάννης, είναι πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, ενώνουν δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. «Ο συνδυασμός του "Αθήνα Ψηλά" είναι η πιο σημαντική ομάδα, αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε», τόνισε στην παρουσίαση του συνδυασμού του.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των 351 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους.