Θέση για τον πύρινο εφιάλτη στον οποίο έχει βυθιστεί τα τελευταία 24ωρα η χώρα πήρε η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα «βέλη» της στην κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά φέτος το καλοκαίρι είναι μια φλεγόμενη χώρα, χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία», τόνισε, μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Έφης Ατχσιόγλου: «Η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Χθες θρηνήσαμε δύο ανθρώπους νεκρούς. Στην Αλεξανδρούπολη, τη Ροδόπη, τη Βοιωτία, την Καβάλα και την Κύθνο κάηκαν και καίγονται χιλιάδες εκτάσεις γης. Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά φέτος το καλοκαίρι είναι μια
Η ανασφάλεια σκιάζει την καθημερινότητα των πολιτών
φλεγόμενη χώρα, χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία. Η ανασφάλεια σκιάζει την καθημερινότητα των πολιτών. Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν, όπως και στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής που παλεύουν με τις φλόγες και τους πολίτες που αγωνιούν για τους τόπους τους και τις περιουσίες τους».