Μέσω των social media ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει να κάνει τις επισημάνσεις του και να απευθύνεται στο κοινό του. Με μια νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με όσα ακούγονται για το προφίλ του κι ότι αυτό ταιριάζει περισσότερο στη Ν.Δ. και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσω της ανάρτησής του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

Θέλω να απαντάω σ' εσάς

ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΑ.

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου.

Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας.

Ξεκινάω λοιπόν:

«Κάνει για αρχηγός της Ν.Δ., όχι του ΣΥΡΙΖΑ»

Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η Ν.Δ. είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα...

Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω «έτοιμο μαγαζί». Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να 'ναι.

Θέλω να απαντάω σ' εσάς. ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΑ. Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: «Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ» Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα... Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω «έτοιμο μαγαζί». Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να 'ναι.

Δημοσιεύτηκε από Stefanos Kasselakis στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023