«Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το μήνυμα του κεντρικού σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Έφη Αχτσιόγλου, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κάλπες της 10ης Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

«Στις 10 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για την πρόεδρο ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό. Για μια καλύτερη καθημερινότητα, για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών», αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος.

Η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει πως σήμερα οι περισσότεροι «ζουν χωρίς προσδοκίες, διότι κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο». «"Δεν βλέπετε”, μας λένε, "η κλιματική κρίση, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση, έτσι έχουν τα πράγματα, επιβιώσατε, αρκεί”. Και με αυτή τη θέση θέλουν να σβήσουν τις προσδοκίες μιας ολόκληρης κοινωνίας», αναφέρει.

Επισημαίνει ακόμη πως «τίποτα δεν θα αλλάξει αν αρκεστούμε σε διαπιστώσεις, αν δεν ανακτήσουμε τη σημασία του συλλογικού. Αν δεν επαναφέρουμε την ουσία της πολιτικής».

«Γιατί η πολιτική μετράει. Επηρεάζει τη δουλειά μας, την καθημερινότητά μας, τις ζωές μας. Η πολιτική έχει σημασία. Για εμάς πολιτική σημαίνει καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση της ζωής των πολλών. Σημαίνει το "εγώ" να υποτάσσεται στο "εμείς". Σημαίνει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Σημαίνει αντίσταση σε ό,τι μας καθηλώνει, αλλά και θετική πρόταση για καλύτερες μέρες», τονίζει.

Δείτε το σποτ της κ. Αχτσιόγλου: